Variete Royal

De var så sjuuuuukt bra :D jag satt med ett leende på läpparna i två och en halv timma :P Gå! verkligen asså gå! det finns fortfarande biljetter kvar till på tisdag kväll !
Annars så har jag uttäckt att jag bara har ett kilo kvar till mitt mål :) Nu sak jag plugga biologi och matte och sen är det mat med familjen :) <3

Julkalendern i morron ;) önskar fan att de var som när man var liten.

Första andvent

Just fan de är ju första advent idag :D NU börjar julmånaden, fan vad glad jag blir :D
Och våran kära bock är på plats !!
Hoppas fan att den brinner i år!

It´s Sunday

Och jag har just vaknat :)
Igår åkte jag till Carro efter frukosten i min mysiga natur tröja. Vi pluggade till nationella och gick en sväng till ICA, där vi konstaterade ennu en gång att de har ALLT. Vi var helt degiga och sjuukt opepp, så vid nio satte jag mej på bussen hem och Carrvarr tog bussen till Alexpalex. Väl hemma åt jag lasange och kollade på halva första filmen av shrek XD sen somnade jag bums. Var på väg en sväng att ställa mej och göra pepparkakor också men då upptäkte jag att det fanns färdiga köpta ! :D så mumsade på dom ist ;)
Idag, när min far och bror har kommit på benen igen ( de var nämligen ute igår), ska jag och min familj gå på Varieté Royale :) och därefter ut och käka. Riktigt dag med familjen, längesen nu!

Igår kväll när mamma kom hem hade hon med sej sju sorters julgodis som hon och hennes kompisar gjort :) Sjukt gott!!

Hon hade bl.a med sej rostade mandlar :)

YES helg igen

Igår var de ju öppet hus, helt värdelöst var de XD haha vi gjorde verkligen ingen nytta där. Vi typ gick rund och såg glada ut och fikade. + att jag vart tvungen att låna ut min tröja för en kille som skulle hålla tal hade glömt sin, så ingen fattade att de kunde fråga mej saker XD haha
På dan hade vi vår spanska muntliga om boken, det gick okej :) men ja skulle lägga min skriftliga resentation i hennes fack senare för jag behövde sätta ihop allt :) så glömmer jag den uppe på skåpet XD brabra så fick skriva om den idag för den var borta.

Idag har vi haft ganska slappt började med att jag, Tilda, Linus och Mattias städade på nordost i en kvart hahaha XD duktiga vi är.. sen hade vi biologi labb, då vi gjorde gelelektrofores :) var riktigt kul ! Sen hade vi engelska då det bara var att sitta i datasalen, lyssna på musik och i allmänhet inte göra ett skit :) Sist på schemat hade vi matte och då repiterade vi bara till nationella :)

När vi väl slutat gick jag till Kerstin där även Pelle var :) sjuukt längesen jag träffade honom, Kul ! :D satt där ett tag och åt mackor och pepparkakor :) sen bar det iväg till friskis.

Nu när ja kom hem så upptäckte jag att mamma och pappa har fortsatt med deras nya tredition att köpa pizza varje fredag, så för mej vart det en omelett :) haha förr hade jag jublat men nu är jag så motiverat att nå mitt mål :)

And now it´s wednesday

Mysmånader på gång nu :D looooove it ! Wooohoo Enligt mitt horoskop borde jag hitta nån att dela dom med också haha vi får väl se hur det blir med det. Men tills dess så har jag mina flickor att dela dom med :)  
Idag har vi haft teakwondo på idrotten :) de var riktigt kul, nått som jag skulle kunna tänka mej att träna!
Sen på lunchen så var de pannkakor idag igen! haha ääälskar pannkakor, men ingen näring i dom precis men skit samma :) jag och Joss körde vår traditionella pannkaks tävling, jag vann ;)

Efter skolan gick jag, Joss och Nejra och ändrade min vaccin tid, det gick riktigt bra haha. Först tar jag fel sånna där blåa tossor, tog de använda XD sen just när ja fick syn på den där fina du-får-inte-använda-telefon-här skyllten så ringer min mobil och min vackra ljud lösa ringsingnal vände ju inga huvuden.. näe inte alls ;) sen när vi väl kom in och skulle följa efter en dam så fastnade jag med väskan i en stol. När jag väl stod där och väntade på min tid så får Nejra sms haha ;)
Därefter vart det att mysa i datasalen på 200 och göra en "the list" ;) sen tog jag och Joss en snabb sväng till hobbyshopen.
 
Jag tränade på friskis vid fem också. De vart brädpasset den här gången. Det var så bra för innan märkte jag först att mitt värdekort var tomt och att ja skulle inte hinna på nån buss innan sex, vilket innebar att jag inte kunde använda mitt skolkort och de vill säga inte komma hem. I samma veva dog min mobil. Så ja lånade Jossis mobil och satte i mitt simkort i den iast :)
Jag fick tag i mamma så bestämde vi oss för att mötas hos Kerstin. Det är hämskt det som har hänt :'( det går verkligen inte att förstå ..


Helt jävla underbar bild ;D

Packat och klart

näe inte direkt men har suttit och kollat på julklappar :D så några har jag bestämt mej för att köpa ;) känns som att de passar till de personerna också :) Jag gillar att köpa julklappar! Speciellt när man hittar nått som verkligen känns rätt, liksom man kan inte vänta på att se deras min när de öppnar det :P

Katy Perry


Jag har en ny favvo låt :D Katy Perrys Use your love.

It´s Tuesday

Igår gymmade jag och Carro medans Joss väntade snällt i sofforna :) sen gick vi en sväng på stan och därefter vart det en lång haaaal jackt efter hårfärg åt Carro :) Vi hittade till slut en bra på ICA fjällbacken. ICA har ju allt ;) Så sen färgade jag hennes hår :) det vart bra !
haha när vi var på våran jackt så halkade dom heeela tiden och jag bara "Jag halkar inte för jag är så himla bra" ett par meter senare halkar jag inte bara utan ramlar på riktigt haha lyckat ! resten av biten halkade jag minst lika mycket som dom :P

Jag: Asså.. jag tänker så här.. människor kan ju förändras.
Carro: Människor kan INTE förändras!
haha posetivt Carro ;)

Idag har jag impregnerat alla mina skor haha ja har faktiskt ett par stycken nu :) samla samla! Nu ska jag sätta mej med spanskan på riktigt! sen blir det att kolla Despret vid nio och sen sussan. MÅSTE sova tidigt idag ! + sovmorron i morron :D underbart!


All I want for christmas is you.

Popcorn metoden funkar inte

Ååh nu är de bara EN månad kvar till jul :D har satt upp en julstjärna i fönstret, så den lyser där så fint nu så :)
Orkar inte skriva nått :) haha

Me ayudan a volar

Okej :) i fredags när vi var klar i valbo fick vi skjuts av min kära mor hem, då vart det fix och sen åkte vi till Jossan för att kolla på idol. Senare efter några shotar skildes vi från Tess och jag, Carro och Joss tog oss till sätra. Men åkte tillbaka på en gång. Riktigt kul var de på bussen iaf ;D Pooya stackrn var inte så pigg så vi, dvs jag, Carro och Peddy, tog hem honom o sen gick vi till Carro och sov där :)
Morgonen efter vart det upp vid nio eftersom jag skulle vara på Know It vid tio och montera möbler. Man kan ju undra vad de gör egentligen på de jobbet XD vi skulle ränsa ut allt i köket och det började med att halva skaferiet var fullt med sprit och sen när de väl var klart öppnade vi kylskåpet och den var också proppad. hahaha
När vi var färdiga så gick jag och mötte Carro så vandrade vi hem till henne och mös lite, eller kanske mer dog? 
Min älskade bror kom därefter och hämtade mej, haha han lever i himmelriket nu när det är så halt ute. Sjukt kul att åka med honom :D Väl hemma (vilket tog ett tag) pratade jag med Sanna och vi kom fram till att vi inte kunde ha vårat mys kväll som planerat :( hade sett fram emot den ! Så jag fixade mej och åkte till Tess, Där vart det fix och shotar med henne och Joss och sen drog vi till brynäs. Kvällen slutade med Jossan i hennes pappas säng :)

Helt ärligt är jag förvånad, men man är van..

12 december blir det begravning .. :'( <3 

bien .. realmente

Fan så var man fast igen, inte bara en sak..
Orkar inte skriva nått, kommer inte orka heller ..
Det är bara skit helt enkelt.

Freeeeeeedag

Har just skrivit engelska uppsattsen.. Var klar föörst, fattar inte hur de gick till men skrev skit lite .. men mindre text mindre fel? :) haha när jag skulle slå upp första ordet, märkte jag att jag hade tagit ett som var N-Ö haha mycket bra..  nu ska vi åka till valbo :D måste gå innan de får damp på mej :)

Essay

Har iaf kommit på vad ja ska skriva om :D så de känns liiiite bättre nu.
Fick reda på idag att jag, Joss och Carro + några till blev utlottade att vara "inkastare" på skolans öppethus :P Så vi fick gröna tröjor med kul text på ^^ bra färg kombination? nej . men ja gillar min :D Det står "natur" fram och "vasaskolan" bak :)

Våra vackra tröjor ;D

quanta

Åhhh så irriterad på allt, inget går som jag vill.. har glömt mitt äckel engelska papper i skolan också.. som vi ska skriva ner våra förberedelser och ha med oss på uppsatsskrivningen i morron ;( haha fan vad bra jag är!
Hade tre timmars hål idag som var behövligt eftersom jag hade glömt mitt beställningspapper för korven och de skulle vara inlämnat idag.. Sen hade vi IFL på polhem och där fick vi packa ner och slänga massa fysik grejer för de ska bygga om. Hittade några "fynd" där haha
I morron blir det först gym på morronen ( om jag orkar ta mej dit XD ) eftersom jag har sovmorron, sen efter skolan blir det att åka till valbo med tjejerna :D måste köpa ett puder eftersom mitt har varit borta sen halloween ;( och till slut  på kvällen blir det paaaaarty :D haha ja ska upp tidigt dan efter ;) lycka till till mej liksom.. vi har IFL kl 10.


Våra små "fynd" haha

Snöööö :D

Weeeey det snöar :D eller inte nu längre, men det är vitt och det knastrar under skorna när man går :)
Vi hade våran spanska redovisning, den gick okej :) sen har jag och Carro gymmat :)
Hatar det .. haha jag och Joss har gett våra problem ett samlings namn XD "code red".. det är inte bra nu, men aija 
Och däär var det tillbaka :) får väl se hur det går den här gången..

2009 is going to be the fucking year

Vart glad när ja läste den kommentaren av Joss :D De är så jävla  sant !! De blir massa utlands resor, vi fyller 18, allt ska bara bli bättre !! :D


Det här året har väl inte varit helt fel de heller ;D
Jag, Tess och Jimmy :D

Näe

De är verkligen inte min dag idag.. Nu hittar jag inte min mobil heller ! har ringt på den flera ggr.. hoppas jag glömde den i bilen eller nått. Orkar inte att den ska vara borta helt..

Fan

Var hos Carro i går efter skolan, kom dit strax efter elva och vid ungefär tolv somnade vi och vaknade igen vid fyra. Så hej då pluggande. Så när ja åkt från henne och varit med pappa och hämtat Essi hos farmor o farfar kom jag hem och började stoor plugga! Får skylla mej själv när ja inte har pluggat tidigare, liksom hallå ja vet ju att man inte ska börja plugga dan före ett prov menmen de blev så iallafall. Vid tolv kände jag mej ganska nöjd, hade fått in de som hon tjatat mest om och kände mej fan stolt! Så kom provet och de jag hade kämpat som mest med var bara med jätte lite, inget man kunde visa vad man verkligen kunde på!! och sen var de massa skit på sånt de gjorde när jag var sjuk.. klart att ja försökt lära mej det med men vafan .. näe usch..
Gick på stan en sväng med Joss efter skolan, så när vi kom in på wedins så hade de sänkt mina skor som jag köpte i torsdags(!) med 200 spänn.. näe fan de är inte min dag.. inte mitt år kanske?

myskläder

Oftast vet jag nästan exakt vad jag vill ha för kläder och den här gången så hittade jag trödjan i mammas garderob och halsduken fick jag som sagt av mormor :)


halsduk och lila stickad mys trödja :)

Lennart.

Ibland händer saker som bara inte får hända. Då allt annat bara blir helt oviktigt, helt obetydligt. De går inte att förstå..
Minnerna om dej kommer aldrig försvinna!

Magic Christmas

Faan vad jag längtar till julen! Älskar julen med julgranen som lyser när man kommer ner för trappen på mornarna och lukten av barren, ååh! Och så är det mörkt ute. Hela familjen är samlad och man äter massa god mat och går upp två kilo på aladin askar.

På stan köpte jag julklapp åt mamma :) Hoppas verkligen hon blir glad över den! Jag vet att jag skulle blivit det iaf :) Jag älskar verkligen att köpa julklappar :) ännu en sak med julen som jag gillar.
Köpte inget åt mej själv men hittade en ny outfit i mammas garderob när hon rensade :) Kommer bild sen.

Snart kommer Sanna :) <3

Pluggdag ... HELL NO

Är just klar med kläder och frukost, ska springa till bussen efter det här inlägget. Jag och Tilda ska gå på stan och mysa :) kolla på underkläder vilket är våran fovorit syssla :) Sen kommer Sanna :D så ska vi plugga och ta men mysig promenix :) Får väl se om jag hinner med fler nödvändiga saker idag ..Måste shila :) PussPuss

Mys-dag

Vi fick faktisk mycket gjort på spanska arbetet sen vart det gå till konsum så att Joss kunde köpa en pizza och Tess salami .. ?? hahaha därefter kollade vi på en skit bra rysare, The strangers. Bästa jag sett på länge :D Nu sitter jag och Tessis och äter banan på vårat vackra sätt ;)  

My world

Jag har byggt upp min egen lilla trygga värld, men hela tiden gör sej den yttre verkligheten på mind.. jag är inte bra, men har aldrig påstått det heller. däremot mot visat det. 

Paella-mys

Har just ätit frukost och sitter här i sängen och myser med datorn och tvnsom är in satt på ztv. Blev glad nu när ja märkte att Live your life är veckans hitvarning :D så nu åkte volymen upp. Snart ska jag göra mej i ordning och sen möta upp Tess så ska vi åkta till Jossan och ha pluggdag, det blir att skriva klart vårat kära spanska arbete om paella. Och förhopningsvis blir det lite biologi också! det är behövligt för min del.   
Tänker ofta på Micha, min ängel, mitt hjärta.


Den här vackra skapelsen finns inte hos oss längre, men alltid i mitt hjärta

Say cheese

Träningen gick sådär, vi var lite sega nu när de var fjärde dagen idag vi tränade, men vi tog oss igenom hela passet på en och en halv timme. Nu bilr det vilande från träning över lördag söndag, får bli bara promenader :) Sedan åkte vi hem hit och kollade idol :) nu gick hon just över till jimmy och jag sitter här och äter ost .. haha en av mina laster :)

Tyckte INTE att Robin E skulle åkt ut!! Va fan den andra Robin ska ju ut ju!!

NOW I´m happy

haha nu är ja glad :D :D eller iaf lättad.
Började dagen med att vara och städa kl tio, men när vi kom dit så hade våran kära gruppledare glömt nyckel .. igen ! :P så vi fick gå runt o ragga nån med en nyckel.
Vi slutade kvart över tolv idag :) sköönt! vi gick och åt lunch och sen vart de en sväng på stan. Därefter vart de bussen hem och nu sitter jag här. om nån timme ska jag ta mej till stan igen så ska jag och Tessis träna :) Sen blir det idol tittande I guess.

Jag mååste plugga :( när ? är en annan fråga..

Just because we are good

Satt med Kerstin, Rebecka, Lovisa och Charre idag på IFL och räknade pengar :D asså jag tror verkligen att vi kommer komma upp i den summan vi behöver :D då kommer vi vara den första klassen någonsin som lyckas :D med de jobb vi har nu så skulle ja tro att vi kanske har 7000 kvar eller nått :D det är sjuuukt bra!
Efter det så gick jag och fyllde på min mobil, med 300, de var jävligt onödigt kom jag på lite senare eftersom min plan är att byta till halebop.. sen vart det en sväng upp till mormor och sen mötte jag Tess så vart det gymmet :) vi körde ben idag.
Sen mötte jag mamma så yrade vi runt på stan :) vi skulle köpa ett par stövlar till mej, så vi började på wedins där jag sett ett par, sen gick vi igenom alla andra skoaffärerna och seen gick vi tillbaka till wedins och köpte de vi kollat på först ;)
Sen gick vi till Brända Bocken och käkade underbar mat :) de vart canneloni. Hur gott som helst !!
Nu när jag kom hem så tog jag en sväng med Essipess :)
Fick en halsduk av mormor idag också :) har blivit helt förälskad i den :D hon köpte den 1980 när hon var i grekland. Så jag går nu runt med en 28 år gammal halsduk som en grek-tant har virkat :)


Dagens inköp, vet inte än..

Datasal .. igen

SItter i datasalen igen, vi har haft spanska och gjort våran lilla spanska grej om paella som vi ska redovisa nästa vecko.. hahah de kommer ju gå bra :P Har matte igen om ett par minuter och sen är de lunch :D
I veckan har jag varit duktig och gymmat två gånger ;) ska gymma idag också sen i morron blir det box på friskis. Annars har jag och min bror vart och solat och handlat :)


Man blir suuper hungrig av spanska lektionerna nu förtiden ;)

En la escuela

Sitter med Joss och Nejra i datasalen och kollar på film snuttar och gör instuderingsfrågor om genetik. Sen ska de andra på italine möte ! men lilla jag ska sätta mej och skriva om den där jävla spanska uppsatsen..  hoppas att jag får G den här gången !
Förra veckan hade vi ju delprov i matte c.. som sagt så gick det skit.. men vi fick tillbaka det i går och tydligen hade det inte gått såå himla dåligt :D fick VG+. Vi fick tillbaka förra biologi provet också, VG där med :)
Gjorde fysik provet igår... och det gick HELT seriöst åt skogen.

Mysdag

Hade våra två lektioner idag på morronen sen vart lunch och därefter bar det av till Jossan. Här vart det mys med hennes lilla vovve, pajbakande och fysik pluggande :) Sen vid fem kom pappa och hämtade mej så åkte vi hem, jag fixade ihop min väska och sen vart det tillbaka igen :) NU håller vi på att gör mums mat, de blir kyckling i pitabröd med grönsaker, avokada och några såser :)
Jag tänkte sova här :) sen blir de promenad med vovven ikväll och imorron bitti och sen är de skola och Fysik prov :O aaah får se hur de går ..

Varit lite rörigt hemma, men det är bra nu, mina föräldrar är bra :)


Första helgen på höstlovet hos mej :)

My coach



Jag: "Jag vill också ha nån att kalla älskling .."
Carro: "Tro mej det vill du inte!"

Carro: "En sak ska du lära dig.. Om nånting verkar vara för bra för att vara sann, då är de förmodligen det"

Carro: "ICA har för fan allt!"

Hur ska det gå mellan Eva & Adam?

Hahah jag och Carro har just kollat på Eva & Adam ;D när man var liten tyckte man att de var såå stora och coola, men nu hahha inte direkt.
Idag har vi lyckats plugga lite iaf :) och gjort varma vackor.

Godmorron .. eller?

Ja de kanske inte är morron längre då :) vaknade vid åtta i morse! sover så sjukt dåligt när jag är sjuk, men vem gör inte de liksom?
Har iaf vart ute och gått med Essi och tagit en iskall dusch för att pigga upp mej själv :) om ett tag kommer tjejerna, Hoppas jag? Då blir det pluggande och mys :) Är mycket som snurrar i huvudet nu.. fick reda på att jag fick IG på min spanska uppsats, så ska skriva om den på onsdag. Liksom vi som inte alls har nått annat under nästa vecka.. näe inte alls.. Bajs

Not Alone

Kollar på Gothika. minns att de var den första skräckfilmen som jag tyckte var riiktigt bra :) Gillar skräckisar men de var längesen jag såg en som är så bra som den här :)

Superpowers

Har just haft en liten diskussion med Joss om en viss typ av killar som verkar ha nån jävla dragningskraft, nån sorts superpower.. Hatar dom, samtidigt som man så gärna skulle vilja älska dom.

gratisblablabla.se

Jossan har alltid fått mej att bli medlem på alla möjliga sånna här gratis sidor. Och varje gång har jag gett upp efter kanske två dagar :P men nu har hon fått mej att bli medlem på en som jag faktiskt gillar och de blir nog en lite längre tid jag kommer att spendera där än de tidigare :) Det är gratismode.se, de är riktigt enkelt att samla poäng och man kan få presentkort på t.ex. H&M, Kicks och Vero moda.

Idol tittande

Japp, det är vad kvällen kommer spenderas till. de och läsande.. ska läsa klart engelska boken som vi skulle lämnat in recension på idag XD men ska skriva den i natt kanske? eller imorron. så skickar jag in den då :) Thank god for mail!
Just nu vill jag bara bli frisk så att jag kan träna igen !! hatar det.. kanske tar en till promenad senare.. om jag orkar :P
har ungefär 65 kalorier kvar som jag får äta idag :) ska nog lägga dom på nån frukt.
Blir däremot inget partande i helgen, blir mys och pluggande med tjejerna :)

burgare
En bakis morron på max ;)

That sucks

Hahah .. älskar det ordet :P eller meningen? ajja
Gillar verkligen att ja valde friluftsliv :D haft som morron nu. Och så börjar ju alpen resan närma sig :D
Kollade ut nu på morronen och det var helt vitt av frost, jag får vinter och jul känslor av det. Älskar det :)

And I´m done

YES. då var jag nööjd med designen :D .. Fast kommer väl säker ändra till den mer sen ;) liksom kan man någonsin vara nöjd XD

f prim av x

Har just haft delprovet i matte c, gick piss. Men aa.. G är ju också ett betyg..
Sitter i datasalen med Joss och Nejra nu och väntar på att matten ska börja, jo vi ska börja med nått nytt nu när provet är av klarat.

ASSÅ  vad fan är de för fel på dej karljävel ??!

I didn't wanna fall in love with you

Nej de ville jag inte och de gjorde jag inte heller, men jag gjorde de i en annan, förut. Och de är jobbigt eller mer var.. Så nu har jag bestämt mig, jag ska inte ha några killar i mitt liv på ett tag nu. Orkar inte, blir bara massa problem. Jag tänkte att det funkar om man inte har några "romantiska-känslor" men då kom det fan andra problem ist..

Har så jävla ont i benen..

Kalorier.. eller nått

har blivit "besatt" av min vikt och vad jag äter igen .. har inte varit det på ett tag nu. Har börjat räkna kalorier igen.
Och var inte oroliga, jag är inte så är deprimerande helatiden. kommer komma posetiva inlägg också. men kanske inte just idag.
Nu ska jag försöka mej på att fixa designen ;)

Just live your life

Okeeej, jag har ändrat mej igen.. den här bloggen kanske jag stannar på liiite längre :P
Jag är sjuk.. och har massa prov och inlämningar så kan egentligen inte vara borta från skolan, men gick inte igår och inte idag.. ska plugga lite matte snart igen, vi har delprov i matte c i morron. Så jag mååste gå då.
Hade en pinsam diskussion men min mamma igår, men är jätte glad att jag har henne, Älskar henne!
Sen har jag skickat ett annat pinsamt sms idag.. men va fan man växer väl av de här också ?? Det kommer väl nått posetivt ut ur allt ? bara man ser på det ur rätt vinkel.

Två nya favvo låtar :)
Rihanna ft. TI - Live your life
Katy Perry - Hot n´ cold

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0


jenny carlson - that's the way it is.

Variete Royal

De var så sjuuuuukt bra :D jag satt med ett leende på läpparna i två och en halv timma :P Gå! verkligen asså gå! det finns fortfarande biljetter kvar till på tisdag kväll !
Annars så har jag uttäckt att jag bara har ett kilo kvar till mitt mål :) Nu sak jag plugga biologi och matte och sen är det mat med familjen :) <3

Julkalendern i morron ;) önskar fan att de var som när man var liten.

Första andvent

Just fan de är ju första advent idag :D NU börjar julmånaden, fan vad glad jag blir :D
Och våran kära bock är på plats !!
Hoppas fan att den brinner i år!

It´s Sunday

Och jag har just vaknat :)
Igår åkte jag till Carro efter frukosten i min mysiga natur tröja. Vi pluggade till nationella och gick en sväng till ICA, där vi konstaterade ennu en gång att de har ALLT. Vi var helt degiga och sjuukt opepp, så vid nio satte jag mej på bussen hem och Carrvarr tog bussen till Alexpalex. Väl hemma åt jag lasange och kollade på halva första filmen av shrek XD sen somnade jag bums. Var på väg en sväng att ställa mej och göra pepparkakor också men då upptäkte jag att det fanns färdiga köpta ! :D så mumsade på dom ist ;)
Idag, när min far och bror har kommit på benen igen ( de var nämligen ute igår), ska jag och min familj gå på Varieté Royale :) och därefter ut och käka. Riktigt dag med familjen, längesen nu!

Igår kväll när mamma kom hem hade hon med sej sju sorters julgodis som hon och hennes kompisar gjort :) Sjukt gott!!

Hon hade bl.a med sej rostade mandlar :)

YES helg igen

Igår var de ju öppet hus, helt värdelöst var de XD haha vi gjorde verkligen ingen nytta där. Vi typ gick rund och såg glada ut och fikade. + att jag vart tvungen att låna ut min tröja för en kille som skulle hålla tal hade glömt sin, så ingen fattade att de kunde fråga mej saker XD haha
På dan hade vi vår spanska muntliga om boken, det gick okej :) men ja skulle lägga min skriftliga resentation i hennes fack senare för jag behövde sätta ihop allt :) så glömmer jag den uppe på skåpet XD brabra så fick skriva om den idag för den var borta.

Idag har vi haft ganska slappt började med att jag, Tilda, Linus och Mattias städade på nordost i en kvart hahaha XD duktiga vi är.. sen hade vi biologi labb, då vi gjorde gelelektrofores :) var riktigt kul ! Sen hade vi engelska då det bara var att sitta i datasalen, lyssna på musik och i allmänhet inte göra ett skit :) Sist på schemat hade vi matte och då repiterade vi bara till nationella :)

När vi väl slutat gick jag till Kerstin där även Pelle var :) sjuukt längesen jag träffade honom, Kul ! :D satt där ett tag och åt mackor och pepparkakor :) sen bar det iväg till friskis.

Nu när ja kom hem så upptäckte jag att mamma och pappa har fortsatt med deras nya tredition att köpa pizza varje fredag, så för mej vart det en omelett :) haha förr hade jag jublat men nu är jag så motiverat att nå mitt mål :)

And now it´s wednesday

Mysmånader på gång nu :D looooove it ! Wooohoo Enligt mitt horoskop borde jag hitta nån att dela dom med också haha vi får väl se hur det blir med det. Men tills dess så har jag mina flickor att dela dom med :)  
Idag har vi haft teakwondo på idrotten :) de var riktigt kul, nått som jag skulle kunna tänka mej att träna!
Sen på lunchen så var de pannkakor idag igen! haha ääälskar pannkakor, men ingen näring i dom precis men skit samma :) jag och Joss körde vår traditionella pannkaks tävling, jag vann ;)

Efter skolan gick jag, Joss och Nejra och ändrade min vaccin tid, det gick riktigt bra haha. Först tar jag fel sånna där blåa tossor, tog de använda XD sen just när ja fick syn på den där fina du-får-inte-använda-telefon-här skyllten så ringer min mobil och min vackra ljud lösa ringsingnal vände ju inga huvuden.. näe inte alls ;) sen när vi väl kom in och skulle följa efter en dam så fastnade jag med väskan i en stol. När jag väl stod där och väntade på min tid så får Nejra sms haha ;)
Därefter vart det att mysa i datasalen på 200 och göra en "the list" ;) sen tog jag och Joss en snabb sväng till hobbyshopen.
 
Jag tränade på friskis vid fem också. De vart brädpasset den här gången. Det var så bra för innan märkte jag först att mitt värdekort var tomt och att ja skulle inte hinna på nån buss innan sex, vilket innebar att jag inte kunde använda mitt skolkort och de vill säga inte komma hem. I samma veva dog min mobil. Så ja lånade Jossis mobil och satte i mitt simkort i den iast :)
Jag fick tag i mamma så bestämde vi oss för att mötas hos Kerstin. Det är hämskt det som har hänt :'( det går verkligen inte att förstå ..


Helt jävla underbar bild ;D

Packat och klart

näe inte direkt men har suttit och kollat på julklappar :D så några har jag bestämt mej för att köpa ;) känns som att de passar till de personerna också :) Jag gillar att köpa julklappar! Speciellt när man hittar nått som verkligen känns rätt, liksom man kan inte vänta på att se deras min när de öppnar det :P

Katy Perry


Jag har en ny favvo låt :D Katy Perrys Use your love.

It´s Tuesday

Igår gymmade jag och Carro medans Joss väntade snällt i sofforna :) sen gick vi en sväng på stan och därefter vart det en lång haaaal jackt efter hårfärg åt Carro :) Vi hittade till slut en bra på ICA fjällbacken. ICA har ju allt ;) Så sen färgade jag hennes hår :) det vart bra !
haha när vi var på våran jackt så halkade dom heeela tiden och jag bara "Jag halkar inte för jag är så himla bra" ett par meter senare halkar jag inte bara utan ramlar på riktigt haha lyckat ! resten av biten halkade jag minst lika mycket som dom :P

Jag: Asså.. jag tänker så här.. människor kan ju förändras.
Carro: Människor kan INTE förändras!
haha posetivt Carro ;)

Idag har jag impregnerat alla mina skor haha ja har faktiskt ett par stycken nu :) samla samla! Nu ska jag sätta mej med spanskan på riktigt! sen blir det att kolla Despret vid nio och sen sussan. MÅSTE sova tidigt idag ! + sovmorron i morron :D underbart!


All I want for christmas is you.

Popcorn metoden funkar inte

Ååh nu är de bara EN månad kvar till jul :D har satt upp en julstjärna i fönstret, så den lyser där så fint nu så :)
Orkar inte skriva nått :) haha

Me ayudan a volar

Okej :) i fredags när vi var klar i valbo fick vi skjuts av min kära mor hem, då vart det fix och sen åkte vi till Jossan för att kolla på idol. Senare efter några shotar skildes vi från Tess och jag, Carro och Joss tog oss till sätra. Men åkte tillbaka på en gång. Riktigt kul var de på bussen iaf ;D Pooya stackrn var inte så pigg så vi, dvs jag, Carro och Peddy, tog hem honom o sen gick vi till Carro och sov där :)
Morgonen efter vart det upp vid nio eftersom jag skulle vara på Know It vid tio och montera möbler. Man kan ju undra vad de gör egentligen på de jobbet XD vi skulle ränsa ut allt i köket och det började med att halva skaferiet var fullt med sprit och sen när de väl var klart öppnade vi kylskåpet och den var också proppad. hahaha
När vi var färdiga så gick jag och mötte Carro så vandrade vi hem till henne och mös lite, eller kanske mer dog? 
Min älskade bror kom därefter och hämtade mej, haha han lever i himmelriket nu när det är så halt ute. Sjukt kul att åka med honom :D Väl hemma (vilket tog ett tag) pratade jag med Sanna och vi kom fram till att vi inte kunde ha vårat mys kväll som planerat :( hade sett fram emot den ! Så jag fixade mej och åkte till Tess, Där vart det fix och shotar med henne och Joss och sen drog vi till brynäs. Kvällen slutade med Jossan i hennes pappas säng :)

Helt ärligt är jag förvånad, men man är van..

12 december blir det begravning .. :'( <3 

bien .. realmente

Fan så var man fast igen, inte bara en sak..
Orkar inte skriva nått, kommer inte orka heller ..
Det är bara skit helt enkelt.

Freeeeeeedag

Har just skrivit engelska uppsattsen.. Var klar föörst, fattar inte hur de gick till men skrev skit lite .. men mindre text mindre fel? :) haha när jag skulle slå upp första ordet, märkte jag att jag hade tagit ett som var N-Ö haha mycket bra..  nu ska vi åka till valbo :D måste gå innan de får damp på mej :)

Essay

Har iaf kommit på vad ja ska skriva om :D så de känns liiiite bättre nu.
Fick reda på idag att jag, Joss och Carro + några till blev utlottade att vara "inkastare" på skolans öppethus :P Så vi fick gröna tröjor med kul text på ^^ bra färg kombination? nej . men ja gillar min :D Det står "natur" fram och "vasaskolan" bak :)

Våra vackra tröjor ;D

quanta

Åhhh så irriterad på allt, inget går som jag vill.. har glömt mitt äckel engelska papper i skolan också.. som vi ska skriva ner våra förberedelser och ha med oss på uppsatsskrivningen i morron ;( haha fan vad bra jag är!
Hade tre timmars hål idag som var behövligt eftersom jag hade glömt mitt beställningspapper för korven och de skulle vara inlämnat idag.. Sen hade vi IFL på polhem och där fick vi packa ner och slänga massa fysik grejer för de ska bygga om. Hittade några "fynd" där haha
I morron blir det först gym på morronen ( om jag orkar ta mej dit XD ) eftersom jag har sovmorron, sen efter skolan blir det att åka till valbo med tjejerna :D måste köpa ett puder eftersom mitt har varit borta sen halloween ;( och till slut  på kvällen blir det paaaaarty :D haha ja ska upp tidigt dan efter ;) lycka till till mej liksom.. vi har IFL kl 10.


Våra små "fynd" haha

Snöööö :D

Weeeey det snöar :D eller inte nu längre, men det är vitt och det knastrar under skorna när man går :)
Vi hade våran spanska redovisning, den gick okej :) sen har jag och Carro gymmat :)
Hatar det .. haha jag och Joss har gett våra problem ett samlings namn XD "code red".. det är inte bra nu, men aija 
Och däär var det tillbaka :) får väl se hur det går den här gången..
RSS 2.0


jenny carlson -

RSS 2.0