The car

Nu har vi blivit omringade av ett vitt vinter lanskap, Essi har grypit ur sitt belte två ggr och Jossan har somnat. Nu har jag bara 25 minuters bateri kvar på min data :( men då får vi bara byta data. Vi har nämligen tre datorer i bilen :P min, Jossans och pappas.
Och de blir bara mer och mer snö :D

I bilen

Nu jävlar är vi på väg :D sitter i bilen nu med mamma, pappa, Essi och Jossan. Vi har just åkt i genom Vallsta.




Feeet

Nu känner man sej fet efter massa godis och fika, fikan vart på weyne´s, ovanligt. Efter vår lilla fika blev det en sväng till godistajm. jag tror aldrig att jag köpt så mycket godis förr :O Sen bar det av hem till Carro där vi kollade på beta house ;) bra film! haha

27 december

Kom precis hem från Anna, Roland och Rasmus. Där vi fikat :) väldigt trevligt! På förmiddan har jag packat till i morron, men är inte klar än! måste fixa det innan jag drar och träffar tjejerna! Jag, Joss och Carro ska ha en sista kväll för de här året :)
I går i dalarna var det jätte trevligt! vid mat bordet pratades det både svenska engelska och islänska. Jag gillar när de är blandat, lite därför jag älskade när jag och mamma var i spanien i påskas :) vid mat bordet där var det både engelska, franska, spanska, tyska och svenska kors och tvärs över hela bordet :)
Väl hemma bytte jag om och åkte till stan för att gå på bio men Jimmy och Heikki :) Det vart yes man på duken och den var sjukt bra!!! :D sån film som ja skulle kunna se på bio igen haha
Sen var jag hos Jimmy resten av kvällen :)
Näe nu ska jag ta och göra mej klar för att åka till stan och träffa Joss och Carro :D


Mamma, söt-Ronja och pappa

Annandagjul

Sitter i bilen påväg till släkten i dalarna och har lite svårt att skriva för Essi tycker att hon har all rätt i världen att ligga på min arm och halva datan XD så söt så! Väl där i dalarna ska vi äta massa mat, IGEN. Snacka om att julen handlar om släkt och mat! haha men det är trevligt. Kommer nog nån bild senare i kväll.


Favoritbilden!

Juldagen

Idag har jag bara tagit de lugnt, vi har ätit julmat från igår och så har jag bara suttit i sängen med datan i knät och tv på framför :) hur mysigt som helst.
I morgon bär det av till släkt i dalarna, så där blir det troligtvis ännu mer jul mat, ja kommer behöva stor bantning efter de här lovet! Men Joss är ju också taggad för det så de kommer bli en härlig, nyttig vår full med träning :)
Ska kanske ta med mej datorn och modemet dit imorron ;)

Resum julafton

Gårdagen blev lika trevlig som vanligt :) det börjades med glögg och att alla hjälpte till med maten, sedan massor med god julmat. Därefter kalle och till sist efterrätt och julklappar. Där emellan blev det massa choklad och godis :)
Mamma och pappa blev riktigt glada över julklapparna de fick av mej och Pontus, speciellt pappa som fick ferrari parfym med en radiostyrd ferrari till ;)
Och Essi ville hela tiden vara i centrum ;)

 

Julaftons morgon

Hoppas allt är bra med er! själv har jag sovit riktigt dåligt, tror att jag haft feber till och från. Men jag vaknade upp av att det dunsade ner ett paket i min söta julstrumpa. De var sofis mode och tomte godis :)
Hela familjen har avnjutit en riktig jul frukost nu på morgonen, med skinkmacka och gröt. Vid ett kommer resten, då blir det fullfart. Men jag kan sitta här och ta det lugnt ett tag till innan jag måste göra mej i ordning.

24 december

Har just kollat klart på en halv bra film, Infamous. De var inte riktigt min typ av film. Nu sitter pappa nere och väntar på att jag ska somna så att han kan smyga in och lägga ett paket i min julstrumpa. hihi :) Så jag borde nog försöka sova nu, så stackarn slipper sitta uppe hela natten. Det som är krångligt är att jag ville ju lägga in en present hos honom också, utan att han skulle se. Men hoppas han inte tänder lyset när han ska gå och lägga sej, för då är de kört :P

Ha en riktigt härlig jul och hoppas ni mår illa efter all julmat :)! Puss på er.


Och mina dåliga bilder fortsätter ;)

Bara julkänslorna som fattas

Första paradis asken är öppnad, gröten är gjord, granen är klädd, rummet är julstädat och pyntat, klapparna ligger under granen. Om bara ynka en timme och tio minuter är det julafton 2008. Ända som nu fattas är julkänslorna, men jag börjar acceptera, det kommer aldrig bli som när man var liten. Så man får vara glad ändå :)

Nytt favvo fik

Helt klart! Nya weynes är nya favoriten! Efter Maxi släppte mamma av mej på stan så mötte jag upp Joss och det vart ytteligare en fika på nya weynes :) De är hur mysigt som helst där! Vi kommer helt klart hamna där flera gånger, kändes dock konstigt, nu när Tess är i USA och Nejra är i Bosnien. Tomt.
Efter några timmar på weynes blev det en sväng på stan innan vi tog våra bussar hem.
Nu ska jag gå ner och göra ett nytt försök med risgrynsgröten! haha får se hur de går den här gången ;)

sikviks fisk

Jag och mamma började med att åka ner till sikvik för att köpa fisk, alltid lika mysigt och trevligt att åka dit. När man kommer in luktar det rökt fisk och man blir trevligt bemött. Vi köpte gravad lax, vilket jag och Pontus verkligen älskar!, peppar lax och sik :) Peppar laxen fick vi direkt ur röken.
Sen bar det av hem till mamma och pappas kompis Manne där pappa redan var och fickade. Vi gav dom en sik, eftersom vi inte skickat nått julkort :) Efter att de fått i sig sitt kaffe åkte vi till Tennstopet och åt lunch. Det blev en kyckling sallad för mej, riktigt god med mycke kyckling :) 
Efter lunchen åkte jag  och mamma till Maxi och köpte de sista till imorron, känns inte som att de är jul! Allt går så fort.

Dan före doppare dan

Ååååååh i morron är det jul :D mitt humör vände tvärt efter att jag åt mörkchoklad igår!
Ett misslyckande vart det idag igen med risgrynsgröten. testade i micron idag men hade troligtvis för lite gröt för den effekten så det blev gröt lite överallt.
Nu ska jag åka och handla med mamma :) just nu känns de som att jag skippar träningen idag för  ja har så himla ont i högerknäet, jag som bara brukar ha ont i vänster.. Så nu tycker jag inte att de är så kul att ha trapp i huset och att jag har mitt rum på övervåningen.
Och mobil bilderna fortsätter ;) vettesjutton vart laddaren tagit vägen.. Tog dock inget kort på micron.. kunde ju vart intressant XD

Skivstång

Yes då har jag varit på mitt första skivstång pass :) var kul, jag och Carro ska gå på så många som möjligt nu innan jag åker till Frankrike, så jag blir starkare i benen vilket kan behövas när de bli ungefär åtta timmar i backen, sex dagar i rad :)
Före passet var jag och Sanna och fikade på nya weynes :) riktigt mysigt var de där! kanske blir nya favorit fiket? vem vet ;) Det var iaf jätte trevligt :) kändes konstigt dock då hon skulle ta bussen hem och vi sa "syns nästa år", låter som att de är jätte lång tid, vilket de faktiskt inte är. Vi bytte julklappar också :) jag fick ett hjärt halsband från U&P som jag är riktigt kär i! den blir de på nyår ;)
Efter passet gick jag och Carro hem till henne och myste lite, sen gick jag till Jimmy och myste där innan jag tog mej hem :)

Min kamera har slut på batteri och jag hittar inte laddaren :( så de får bli dåliga mobil bilder ist.


NP fysik

Nationella i fysik har vi andra veckan, den sk aju bli kul.. Så antar att man bör börja plugga redan nu. Ska läsa lite nu om optik innan jag tar tio i bussen ner till stan för en fika med Sanna :)

22 december


Godmorgon! Nu har jag ätit min misslyckade risgrynsgröt med kanel och socker. Förstår inte, den blev helt lös. Jag som gjorde exakt som de stod på förpackningen, aja jag får försöka igen i morgon.
Min dag kommer se ut som följande, vänta på att Sanna ska höra av sej så vi kan ta oss till stan och umgås. Ingen av oss orkar ta oss till den andra eftersom hon bor längst ut i skutskär och jag bor längst ut i Bomhus. Och på de viset blir de ganska nära, men saken är den att vi måste ta bussen in till stan först och sen ut, vilket tar onödigt lång tid. Så vi har bestämt oss för att träffas i stan ist :)
Och ikväll skivstångspass på friskis med Carro :)

Jävlar de är plus grader :(

Snööö

Snälla, snälla låt snön stanna. Vit jul, ja tack!
(Bild från mitt fönster)

Britney Spears - Cirkus

Julisar

Då var de flesta julklapparna klara, fixar nog resten i morron :)

(a)

JOSEFINE säger: 2009, året då vi ska skaffa kille
JOSEFINE säger: typ
Jenny säger: hahahahhahaahahha näääääe
Jenny säger: då ska vi vara wild n crazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


yesyesyes hahahahahaha

jag gillar ikea

ikea är lite som ica, de har allt. Så dagen blev på ikea och det var helt okej. Dock var det mycket lugnare idag, vilket emellanåt blev lite långtråkigt.
Nu har jag varit hemma ett tag och ätit för mycket som vanligt och ska kanske ta mej hem till gullplutten sen :)

2009 ffs

2009, året vi ska bli galna, vi ska bli smala, vi ska bli smärta, vi ska bli beresta, vi ska bli 18, vi ska överta bardiskarna, vi ska supa ner italienare, vi ska göra gävles bästa PA, vi ska samla poäng, vi ska driva med folk, vi ska träffa nya människor, vi ska the time of our life! :D

IKEA

Japp där har denna lördag spenderats, jag var förvånansvärt pigg och det var riktigt uppskattat att vi var där så det vart kul :) så där blir hela morgon dagen också.
Känner mej riktigt tjock nu haha de vart ju hamburgare i natt, hamburgare till lunch och en stor godispåse efter IKEA ;)

Jullov

Dagen har spenderats på polhem, inte kul! vi lastade grejer och möbler i nio och en halv timma med en kvart rast på hela tiden, från P2 till söderskolan. Inte värt pengarna, menmen usch Resten av helgen blir det IKEA jobb, som även det är med IFL.
Annars har lovet börjat bra :) när ja kom hem från polhem var jag trött och grinig men det ändrades fort och det bestämdes att älsklings-Joss och älsklings-Tess skulle komma hit o ha mys kväll :) och vara vakna tills Tess åker till USA vilket är om ganska exakt en timme :O sa just hej då till na och ser na inte förens nästa år :( <3
Efter ett tag kom Tessans Jimmy och Marcus över och pratade lite, sen drog de till max. Då satte vi oss och skrek till abba låtar tills mamma och pappa kom hem och hörde oss, då tyckte mamma att det var dax för mej att få en förtidig julklapp :) De var Mamma mia filmen! med sing a long, då kan jag lova att det blev ännu mera skrikande.
Senare kom Jimmy, Marcus och deras kompis tillbaka med max åt alla :D Så det vart svull och mamma mia :) och lite annat roligt. haha
Nu har de just åkt och jag sitter och oroar mej för hur trött jag kommer vara imorron.. men va fan man lever bara en gång! sova kan man göra senare ;)

17 december

Ja då var det exakt en vecka till jul :D . Jag är så sjukt virrig, fattar inte har väl för mycket i huvudet antar jag. Måste övertala mej själv att det verkligen är onsdag idag, vilket det är, right?
I går så gick inte fysikenså bra, det vart kort spelande med Joss, Peddy och Pooya. Vilket ledde till stoor förlust för mej och Joss, tecken var inte våran starka sida ;)
Början av matte D var bus enkel, trigometri på matte A nivå, men antar att det blir mycket svårare.
Idag har vi mumsat julbord, haft styrke pass på idrotten, haft våran biologi seminarium och sjungit jul låtar på spanskan :)
Efter skolan bar det av till doktorn med mamma och sen tog jag mej till tjejerna på mingel och bar, träningen sket jag i. Därefter vandrade vi runt på stan och sen kom Pontus och Wallden ner så vandrade vi runt och letade julklappar :)

Snö i all ära men ..

Ja asså snö i all ära men asså ge mej sommar, ge mej lov, ge mej dej..

Matte D

Nu sitter jag Carro och Joss i datasalen och har just gått igenom vad vi ska säga imorron på biologi seminariet :) kändes riktigt bra. Carro har vart jätte duktig och jobba värsta mycket! Duktig flicka <3
Nu ska vi bara vänta på att matan ska öppna så ska vi sätta oss där i några timmar :) sen blir det mys på fysiken och därefter ska vi börja med Matte D, shit vad stora vi blivit !

Fina måndag

Har egentligen ingen ork alls att skriva men eftersom gullNejra ska åka i från oss hela lovet från och med i morron så får jag väl kasta in ett inlägg för henne :)
Förra veckan gick i stora drag ut på träning och plugg, Fredan vad den jobbiga dagen, Lennarts begravning, fin men jobbig. Kvällen spänderades då hos Kerstin med närmaste. Riktigt mysigt. Men som sagt en jobbig dag, som på sätt och vis inte kunde ha spänderats på ett bättre vis.
Resten av helgen spänderades till större delen med Joss men även Tess och Matilda :) De vart hockey, singstar och roligheter. Söndagen vart en juldag hos älsklings Jossis med hemmagjord risgrynsgröt som vi var stolta över och lussebullar och pepparkakor. Det vart även massa plugg, tror det vart fem timmar med matte c boken.
Har förövrigt haft träningsverk hela helgen efter att följt med Pontus till gymmet i fredags.

Nu idag har vi bara haft nationella, som gick okej tror jag och nu sitter jag och Joss i datasalen och har just sagt hejdå till Nejra <3
Spanskan är just klar också och ska inlämnas :)


Jul :D

Tiisdag

Har inte blivit nått skrivande på ett tag, har ju sjutton gått en hel helg. Ja ska försöka komma ihåg helgen. få se nu i fredags hade vi idol-mys hos Joss och på dagen var det skola och gym för min del. Lördag då vart det upp vid halv åtta och tjugo över åtta tåget till uppsala med Tilda :) där traskade vi runt i massa små affärer och fikade och åt mat tills tåget gick tillbaka hem strax efter fyra.
Kvällen spänderades med tjejerna, plus Jenny och minus Nejra som var och lekte på annat håll :), vi började hos Joss och sen tog vi oss till Josef på brynäs. Efter vi varit där ett tag bar det  av till stan till Mattias och senare blev det hemfärd.
De vart konstigt och fel, men de får vi ta tag i nån dag nu.

Sen söndan vart det plugg och sen två timmar gym med Carro :) riktigt kul! Sen gick jag en sväng till Jimmy och hälsade på :) längesen sist var de.

Imorron blir det skridskor på idrotten :) ska bli kul haha, undra hur många gånger jag kommer ramla? XD

It´s pepparcake-day ;)

Försökte lägga upp en inlägg i tisdags också men internet ville inte leva så de vart aldrig klart. Men här kommer en liten resumé av delen av veckan som gått. Måndagen bestod av två lektioner på morgonen, lunch med Carrvarr, därefter gym, hem till Carro och sov lite medans hon pluggade till sitt fordons-prov. Vi vandrade ner till stan där vi mötte upp Tess och Sanna, sen gick jag och Sanna och tog en mysig fika och uppdaterade varnandra om vad som händer i våra liv :) När Sannas pappa kom och hämtade henne gick jag till Kerstin och mös framför tvn tills Pontus tränat klart då vi gick och solade :) 
I tisdags blev det bara plugg och slapp :) och igår.. den dagen gick otroligt segt vilket var jätte skönt! eftersom jag hann med att göra jätte mycket smått som ja aldrig hinner annars. Efter skolan började det med att jag, Joss och Nejra satt i datasalen i nån timme och sen när Nejra gick till bosniskan tog jag och Joss en sväng på stan :) Vid fem var det bräd-passet. Jag hade sen tur att få skjuts hem med Pontus. Väl hemma hjälpte jag mamma med maten, tog en dusch, gick ut och gick med Essi, pluggade spanska och matte, fixade med tvätten, städade lite på rummet. Och vid tio ramlade jag i säng med tvn på femman där det var Dirty sexy money. :)

Idag ska jag vara hos Kerstin hela kvällen efter skolan och baka pepparkakor :)  

Tuesday

Igår när vi slutat, vilket är vid kvart i elva ;D så åt jag och Carro och åt lunch. Efter det blev det dax för mej att träna. Sen tog jag mej till Carro och låg i hennes mjuka säng och sov lite medans hon pluggade till sitt fordons prov :) Vi vandrade sen ner till stan där vi mötte Tess och Sanna, jag och Sanna gick och tog en fika och pratade om allt vi missat i varandras liv :)
Efter våran lilla fika gick jag till Kerstin och mös framför tvn tills Pontus hade tränat klart då vi gick och solade :) så idag har jag gått runt och varit helt röd i ansiktet, inte fullt så vacker hahaha. 
Väl hemma vart det bumms i säng, sjuukt trött.

Vi fick tillbaka biologi proven idag och eftersom jag förväntade mej G/IG så vart jag riktigt glad över ett VG :) 
Efter skolan tog jag, Joss och Carro en sväng på stan innan de vart bussen hem, Nu ska jag plugga, eller haha joo jag Måste!! blää 
RSS 2.0


jenny carlson - that's the way it is.

The car

Nu har vi blivit omringade av ett vitt vinter lanskap, Essi har grypit ur sitt belte två ggr och Jossan har somnat. Nu har jag bara 25 minuters bateri kvar på min data :( men då får vi bara byta data. Vi har nämligen tre datorer i bilen :P min, Jossans och pappas.
Och de blir bara mer och mer snö :D

I bilen

Nu jävlar är vi på väg :D sitter i bilen nu med mamma, pappa, Essi och Jossan. Vi har just åkt i genom Vallsta.




Feeet

Nu känner man sej fet efter massa godis och fika, fikan vart på weyne´s, ovanligt. Efter vår lilla fika blev det en sväng till godistajm. jag tror aldrig att jag köpt så mycket godis förr :O Sen bar det av hem till Carro där vi kollade på beta house ;) bra film! haha

27 december

Kom precis hem från Anna, Roland och Rasmus. Där vi fikat :) väldigt trevligt! På förmiddan har jag packat till i morron, men är inte klar än! måste fixa det innan jag drar och träffar tjejerna! Jag, Joss och Carro ska ha en sista kväll för de här året :)
I går i dalarna var det jätte trevligt! vid mat bordet pratades det både svenska engelska och islänska. Jag gillar när de är blandat, lite därför jag älskade när jag och mamma var i spanien i påskas :) vid mat bordet där var det både engelska, franska, spanska, tyska och svenska kors och tvärs över hela bordet :)
Väl hemma bytte jag om och åkte till stan för att gå på bio men Jimmy och Heikki :) Det vart yes man på duken och den var sjukt bra!!! :D sån film som ja skulle kunna se på bio igen haha
Sen var jag hos Jimmy resten av kvällen :)
Näe nu ska jag ta och göra mej klar för att åka till stan och träffa Joss och Carro :D


Mamma, söt-Ronja och pappa

Annandagjul

Sitter i bilen påväg till släkten i dalarna och har lite svårt att skriva för Essi tycker att hon har all rätt i världen att ligga på min arm och halva datan XD så söt så! Väl där i dalarna ska vi äta massa mat, IGEN. Snacka om att julen handlar om släkt och mat! haha men det är trevligt. Kommer nog nån bild senare i kväll.


Favoritbilden!

Juldagen

Idag har jag bara tagit de lugnt, vi har ätit julmat från igår och så har jag bara suttit i sängen med datan i knät och tv på framför :) hur mysigt som helst.
I morgon bär det av till släkt i dalarna, så där blir det troligtvis ännu mer jul mat, ja kommer behöva stor bantning efter de här lovet! Men Joss är ju också taggad för det så de kommer bli en härlig, nyttig vår full med träning :)
Ska kanske ta med mej datorn och modemet dit imorron ;)

Resum julafton

Gårdagen blev lika trevlig som vanligt :) det börjades med glögg och att alla hjälpte till med maten, sedan massor med god julmat. Därefter kalle och till sist efterrätt och julklappar. Där emellan blev det massa choklad och godis :)
Mamma och pappa blev riktigt glada över julklapparna de fick av mej och Pontus, speciellt pappa som fick ferrari parfym med en radiostyrd ferrari till ;)
Och Essi ville hela tiden vara i centrum ;)

 

Julaftons morgon

Hoppas allt är bra med er! själv har jag sovit riktigt dåligt, tror att jag haft feber till och från. Men jag vaknade upp av att det dunsade ner ett paket i min söta julstrumpa. De var sofis mode och tomte godis :)
Hela familjen har avnjutit en riktig jul frukost nu på morgonen, med skinkmacka och gröt. Vid ett kommer resten, då blir det fullfart. Men jag kan sitta här och ta det lugnt ett tag till innan jag måste göra mej i ordning.

24 december

Har just kollat klart på en halv bra film, Infamous. De var inte riktigt min typ av film. Nu sitter pappa nere och väntar på att jag ska somna så att han kan smyga in och lägga ett paket i min julstrumpa. hihi :) Så jag borde nog försöka sova nu, så stackarn slipper sitta uppe hela natten. Det som är krångligt är att jag ville ju lägga in en present hos honom också, utan att han skulle se. Men hoppas han inte tänder lyset när han ska gå och lägga sej, för då är de kört :P

Ha en riktigt härlig jul och hoppas ni mår illa efter all julmat :)! Puss på er.


Och mina dåliga bilder fortsätter ;)

Bara julkänslorna som fattas

Första paradis asken är öppnad, gröten är gjord, granen är klädd, rummet är julstädat och pyntat, klapparna ligger under granen. Om bara ynka en timme och tio minuter är det julafton 2008. Ända som nu fattas är julkänslorna, men jag börjar acceptera, det kommer aldrig bli som när man var liten. Så man får vara glad ändå :)

Nytt favvo fik

Helt klart! Nya weynes är nya favoriten! Efter Maxi släppte mamma av mej på stan så mötte jag upp Joss och det vart ytteligare en fika på nya weynes :) De är hur mysigt som helst där! Vi kommer helt klart hamna där flera gånger, kändes dock konstigt, nu när Tess är i USA och Nejra är i Bosnien. Tomt.
Efter några timmar på weynes blev det en sväng på stan innan vi tog våra bussar hem.
Nu ska jag gå ner och göra ett nytt försök med risgrynsgröten! haha får se hur de går den här gången ;)

sikviks fisk

Jag och mamma började med att åka ner till sikvik för att köpa fisk, alltid lika mysigt och trevligt att åka dit. När man kommer in luktar det rökt fisk och man blir trevligt bemött. Vi köpte gravad lax, vilket jag och Pontus verkligen älskar!, peppar lax och sik :) Peppar laxen fick vi direkt ur röken.
Sen bar det av hem till mamma och pappas kompis Manne där pappa redan var och fickade. Vi gav dom en sik, eftersom vi inte skickat nått julkort :) Efter att de fått i sig sitt kaffe åkte vi till Tennstopet och åt lunch. Det blev en kyckling sallad för mej, riktigt god med mycke kyckling :) 
Efter lunchen åkte jag  och mamma till Maxi och köpte de sista till imorron, känns inte som att de är jul! Allt går så fort.

Dan före doppare dan

Ååååååh i morron är det jul :D mitt humör vände tvärt efter att jag åt mörkchoklad igår!
Ett misslyckande vart det idag igen med risgrynsgröten. testade i micron idag men hade troligtvis för lite gröt för den effekten så det blev gröt lite överallt.
Nu ska jag åka och handla med mamma :) just nu känns de som att jag skippar träningen idag för  ja har så himla ont i högerknäet, jag som bara brukar ha ont i vänster.. Så nu tycker jag inte att de är så kul att ha trapp i huset och att jag har mitt rum på övervåningen.
Och mobil bilderna fortsätter ;) vettesjutton vart laddaren tagit vägen.. Tog dock inget kort på micron.. kunde ju vart intressant XD

Skivstång

Yes då har jag varit på mitt första skivstång pass :) var kul, jag och Carro ska gå på så många som möjligt nu innan jag åker till Frankrike, så jag blir starkare i benen vilket kan behövas när de bli ungefär åtta timmar i backen, sex dagar i rad :)
Före passet var jag och Sanna och fikade på nya weynes :) riktigt mysigt var de där! kanske blir nya favorit fiket? vem vet ;) Det var iaf jätte trevligt :) kändes konstigt dock då hon skulle ta bussen hem och vi sa "syns nästa år", låter som att de är jätte lång tid, vilket de faktiskt inte är. Vi bytte julklappar också :) jag fick ett hjärt halsband från U&P som jag är riktigt kär i! den blir de på nyår ;)
Efter passet gick jag och Carro hem till henne och myste lite, sen gick jag till Jimmy och myste där innan jag tog mej hem :)

Min kamera har slut på batteri och jag hittar inte laddaren :( så de får bli dåliga mobil bilder ist.


NP fysik

Nationella i fysik har vi andra veckan, den sk aju bli kul.. Så antar att man bör börja plugga redan nu. Ska läsa lite nu om optik innan jag tar tio i bussen ner till stan för en fika med Sanna :)
RSS 2.0


jenny carlson -

RSS 2.0