Afterabang

Dålig fantasi på nya rubriker.. men alltid roar det någon! (Eller huur Charre och Lovisa?!)

Kom precis tillbaka från en joggingtur (Och JA, jag skriver det för att skryta! Är faktiskt ganska stolt över att jag orkade mig ut..). Det gick sådär, kom aldrig riktigt in i någon rytm. Annars så börjar jag få ordning på mitt lilla huvud nu och börjar se framemot balen riktigt mycket! Om det är bra eller dåligt lär väl visa sig..

I fredags var jag på Tant grön med "Chamonix-tjejerna", där satt vi och snackade gojja tills hungern gjorde sig påmind och då gick vi till Max. Jag åt Englunds "Garlic orgasm", Hur god som helst! Hoppas den vinner hamburgar SM!
I lördags stekte jag, Lovisa och Lovisas mamma under förmiddagen på deras altan samtidigt som jag försökte plugga matte.. Runt sex tiden åkte jag, Charre och Lovisa till engeltofta och kollade på Englunds bal. Alla var så sjukt fina och i stort sett alla hade kavalier.. haha. När jag kom hem var det full fart på gatufesten här hemma så jag spenderade resten av kvällen hos grannarna.

Igår hade jag mitt sista matte prov.. SORGLIGT!

I love matematik!

Jag känner att jag inte riktigt hinner med mitt liv, eller hinner med det gör jag egentligen problemet är nog mer att orka med. Har staplat uppgifterna på hög allt för länge och nu orkar jag inte börja i någon ände. Trots att jag vet att det bara är tre fjuttiga veckor kvar och att jag borde ta i de sista hundra metrarna också men samtidigt så känns det så himla overkligt att det just är tre fjuttiga veckor kvar och det gör att jag inte tar åt mig.

Nationella i Fysik B checkades av i onsdags och det känns nästan mer sorgligt än lättande. Aldrig mer fysik och framför allt att aldrig mer ha Jörgen som lärare.. Näe nu ska jag försöka återgå till matte pluggandet..

ADRENALIN

Jag är så jävla stolt! Joggade/sprang praktiskt taget hela vägen! Jag och Jossan har bestämt att nästa år blir det fan ett bartenderlag! Om vi så måste klä ut killar till tjejer, för vi ska fan ha ett lag!

Den här bjuder jag och Jossan på, dock vet inte Jossan om det ännu.. Fast hon är söt och får väl slå mig om hon inte håller med! Jag däremot ser ut som om jag är ett litet barn som suger på en karamell.. inte lika cool helt enkelt.

17 05 10

Lördagen blev bra, först grillning, kladdkakeätande och presentöppnande. Sen, när vi kände oss färdiga med bomhus, tog vi bussen till Söderhielmska. Till sist tog jag och Sanna sista bussen hem och åt ännu mer kladdkaka. Söndagen spederades med Lovisa och aktiviteten var flytta möbler vilket vi är riktigt bra på efter allt jobb vi hade med IFL.
Idag är det vårruset.. jag ser inte framemot det alls. För det första är jag inte i form för det och för det andra gillar jag inte att springa bland folk. Jag gillar när det bara är jag, skogen och musiken i öronen.

Ursäkta bildkvaliten men var bara tvungen att lägga upp den! Det är från en bok som jag fick av Tilda, där utvecklingsstörda har svarat på lite olika frågor. Den här blev lite utav en favorit!



Det här är min nya älskling som Lovisa så passande har döpt till Colby.

Stoked

Vädret är kanoners, allt har flytit på idag och humöret är på topp! Snart kommer tjejerna börja rulla in och här sitter jag i morgonrock! Dax att sätta lite fart kanske.. haha Jääävlar nu kommer Lovisa :O Shhiiet

14 05 10

Sitter och letar efter en studentklänning, anade inte att det skulle vara ett sånt problem att hitta en. 
Igår skulle vi köra en riktigt klassisk tjejkväll, med bastu, smoothies och satc, men det hela slutade med att jag satt lutad över Jossans toa. Vet inte av vad men blev riktigt illa mående och kände mig svag så det var bara att åka hem. Idag mår jag däremot mycket bättre och ska nu åka till Ica och handla och därefter till hemlingby och jogga. 
Om Pontus inte jobbar till alltför sent så tänkte jag åka dit och sno harry potter och halvblodsprinsen från hans dator. Jag har ju fortfarnade inte sett den! Ganska ofattbart enligt mig, då jag sett alla de andra direkt när de kom på stora duken.

Cravings

Har haft ytterligare en verklighetsflykt idag, verklighetsflykter handlar om att göra exakt det man känner för utan att tänka på konsekvenserna och utan att tänka på vad man egentligen borde göra.
Idag blev det jag och Jossan som drog ner rullgardinen och gosade upp oss i hennes säng med kladdkaka och grädde framför Little miss sunshine, utan att tänka på religionsessäerna som vi inte skrivit eller på fysik b nationella vi har nästa vecka.. Filmen var bra och riktigt rolig! Den gav en känsla av "fuck everything, jag kommer bli lycklig ändå!"

I perioder har jag olika cravings, ganska länge har det varit ost men nu har det blivit turkisk yoghurt med hemmagjord musli och toppat med flytande honung. Så det är vad jag mumsar på nu när jag skriver religionsessän som ska lämnas in imorgon, btw så är jag oftast så här oorganiserad och börjar dagen före, men det tycks ju fungera det också!



Verklighetsflykt

Som vanligt låter verkligheten med religionsessä, fysikplugg och psykologiuppgifter alldeles för tråkigt! Kvällens verklighetsflykt spenderades på "hemlingbykullen" och senare i en bil där det pratades om absolut ingenting och lyssnades på My friend is a pro. Jag har kommit på att det vore väldigt roligt om man kunde knäppa trevliga kort, eller åtminstone förstå sig på kameran! Så den lilla leken började vi på idag, blev cirka 200 bilder och cirka 5 bra. Har mycket att öva på med andra ord!

 

 

 

Yip Yip

JAG LÄNGTAR TILL VINTERN!

PIIP

Idag köpte jag de svartblåa brillorna och jag älskar dom mer och mer för varje stund!
Kvällen har spenderats vandrandes runt i Valbo med Carro och en kamera och sedan har vi även hunnit avverka x antal avsnitt av sex and the city. Hade tänkt och skrivit någon jättefyndig liten rad här om hur man jämför sig med Carrie och de andra men kommer fan inte på något tillräckligt bra! Kanske är de ett prakt exempel på att vi jämför oss med dem, jag är helt enkelt inte en krönikör som Carrie!
Slut med ordbajs om det, igår myste jag hemma hos Lovisa med henne och Charre. Vi ägnade kvällen åt att skriva om våran Val Thorens berättelse till "Den censurerade sanningen". En hel del PIIP i den kan jag intyga!

Det lyckades bli en hel del fina in zomningar på diverse väggar.


06 05 10

Jag vill göra något vettigt eller åtminstone träna, ändå orkar jag inte göra något helhjärtat. Det börjar bli så frustrerande att vara sjuk, speciellt när vårruset börjar närma sig med stormsteg! Önskar att jag åtminstone kunde ta mig ut på en långpromenad men när kroppen säger nej efter att jag gått uppför trappen så bör jag nog tänka efter lite extra.
Efter att jag i stort sett sovit bort halva dagen bestämde jag mig för att ha en kureringsdag, hittills har jag gjort musli och arbetat på omarbetningarna i svenskan. What to do now..

I want it!

Dessa vill jag ha på studenten!

 

Sen vill jag ha dessa två till stekiga vår och sommardagar!

04 05 10

Hade tänkt gått på våra två lektioner idag men just nu kokar jag inombords så jag satsar på sista lektionen istället. Känner att jag måste gå på den för vi har vår sista genomgång på något nytt i fysik B någonsin! Förstår inte att det är över snart, vi ska verkligen ut i den riktiga världen, ta tag i våra liv och hitta våra egna vägar. Och det är inte om x antal år utan det är x antal månader!

 

Stoked!

Sitter och pratar i telefon med min kära Josefine just nu och hon meddelar att hon och jag ska få ha en elevblogg på barskolan.net när vi går barskolan i sommar! Jag blev riktigt nervös nu men fyfan vad roligt det kommer bli! De behöver en bild på oss så snart som möjligt så vi ska ta oss tid på lördag för att försöka få en bra bild.

Feber

Hur mycket jag än vill så kan jag inte fly från febern. Mår jag inte bättre om någon timme så blir det inge Stockholm för mig utan får ligga hemma och dejta tvn istället.

Har fått frukost på sängen av mamma och pappa nu på morgonen och några presenter, Tack! Fick bland annat en sten som det står "Älskar dig" på som dem tyckte att jag skulle ha med mig till Magaluf för att tänka på dem, himla gulligt tycker jag! Jag kunde inte fått bättre föräldrar!

Verklighetsflykt ..

.. är min bästa vän det här året! Så fort livet känns lite tungt så tar jag första bästa chansen att dra iväg. För några veckor sedan var det vår spontana trip till Åre, i morgon blir det en trip till Stockholm för att gå i affärer och få en liten titt på Gumball 3000 och till Nyköping för att kolla på en båt med Pontus!

Åre x2

Jag och "Chamonix-tjejerna" åkte till Charres stuga i Järpen utanför Åre för att åka skidor, festa och fira att Lovisa blev ett år äldre!

 

Firande av Lovisa på långfredagen.

 

Födelsedagsbarnet själv!

 

Slagna hjältar intog ryggläge!

 

Ååh nooo, vinet är slut!

 

Mums!

 

Lovisa hittade något att roa sig med.

 

Schteek!

 

Finn ett fel.. höhö

 

Efter två veckor fick jag, Charre och Lovisa Åre-abstinens. Så vi åkte tillbaka för ha årets sista skiddag och kolla på JOI och JOSS awards.

 

Lovisa med våra JOSS awards biljetter.

 

JOI. Jon Olsson, Elias Ambuhl, Andreas Håtveit och Russ Henshaw.

Sammanfattning av en fantastisk resa!


Åkte på en resa som jag alltid kommer minnas med två av mina älsklingar!



Vi lyckades klämma in extremt många luncher med fantastiska utsikter!



Utelivet i Val Thorens är inget att klaga på! Det här var en afterskii uppe i backen, bästa afterskiin jag varit på!



Vi spänderade även stor del av dagarna till att be till vädergudarna.



Courmayeur-väder och mysiga äggliftar på vår sista dag.



Min och Charres favoritpose!



Vi bodde mitt i backen!



Malaysia, Val Thorens bästa klubb enligt mig!



Det byggdes ett och annat korthus och ett och annat rasade!

Sammanfattningsvis en åthelvetes bra vecka!


02 05 10

Jag har kommit fram till att jag vill börja blogga igen, det är faktiskt riktigt skönt att kunna skriva av sig ibland och dessutom är det grymt roligt att kunna kolla tillbaka på vad man gjort! Vanligtvis är det väl tankar som "vad fan tänkte jag med" eller "vad fan hade jag på mig" som kommer upp när man kollar tillbaka men det är det som är de roliga.

Ligger i min säng just nu med rullgardinen långt nerdragen och har proppat i mig alvedon och alindrin för att lindra min huvudverk och min feber. Har precis ringt till några släktingar för att berätta att de inte kan komma och fira mig idag eftersom jag mår som jag mår. Jag fyller nämligen hela 19 år imorgon! Woho, grattis till mig! Helt otroligt vad tiden går fort!

Vi fick våra studentmössor i måndags och givetvis, efter all tid jag spenderat i telefon med kokards kundservice, var det ingen text på min mössa! När jag ringde dem igen så fick jag reda på att de slarvat till det och att det kommer en ny mössa om två - tre veckor. Till Pontus förtjusning så fick jag behålla den andra mössan vilket kommer betyda att han kommer in gratis på krogarna på vår student.

Det här året har jag haft en helvetes rolig resa till Val Thorens, insett hur mycket man kommer sakna skolan och klassen, haft två grymma resor till Åre och mycket mer trevlig tid med vänner och familj! Det här året kommer bli det läskigaste året hittills i mitt liv!

Tänkte slänga upp lite bilder senare från hittills av det här året, so just wait for it!
RSS 2.0


jenny carlson - that's the way it is.

Afterabang

Dålig fantasi på nya rubriker.. men alltid roar det någon! (Eller huur Charre och Lovisa?!)

Kom precis tillbaka från en joggingtur (Och JA, jag skriver det för att skryta! Är faktiskt ganska stolt över att jag orkade mig ut..). Det gick sådär, kom aldrig riktigt in i någon rytm. Annars så börjar jag få ordning på mitt lilla huvud nu och börjar se framemot balen riktigt mycket! Om det är bra eller dåligt lär väl visa sig..

I fredags var jag på Tant grön med "Chamonix-tjejerna", där satt vi och snackade gojja tills hungern gjorde sig påmind och då gick vi till Max. Jag åt Englunds "Garlic orgasm", Hur god som helst! Hoppas den vinner hamburgar SM!
I lördags stekte jag, Lovisa och Lovisas mamma under förmiddagen på deras altan samtidigt som jag försökte plugga matte.. Runt sex tiden åkte jag, Charre och Lovisa till engeltofta och kollade på Englunds bal. Alla var så sjukt fina och i stort sett alla hade kavalier.. haha. När jag kom hem var det full fart på gatufesten här hemma så jag spenderade resten av kvällen hos grannarna.

Igår hade jag mitt sista matte prov.. SORGLIGT!

I love matematik!

Jag känner att jag inte riktigt hinner med mitt liv, eller hinner med det gör jag egentligen problemet är nog mer att orka med. Har staplat uppgifterna på hög allt för länge och nu orkar jag inte börja i någon ände. Trots att jag vet att det bara är tre fjuttiga veckor kvar och att jag borde ta i de sista hundra metrarna också men samtidigt så känns det så himla overkligt att det just är tre fjuttiga veckor kvar och det gör att jag inte tar åt mig.

Nationella i Fysik B checkades av i onsdags och det känns nästan mer sorgligt än lättande. Aldrig mer fysik och framför allt att aldrig mer ha Jörgen som lärare.. Näe nu ska jag försöka återgå till matte pluggandet..

ADRENALIN

Jag är så jävla stolt! Joggade/sprang praktiskt taget hela vägen! Jag och Jossan har bestämt att nästa år blir det fan ett bartenderlag! Om vi så måste klä ut killar till tjejer, för vi ska fan ha ett lag!

Den här bjuder jag och Jossan på, dock vet inte Jossan om det ännu.. Fast hon är söt och får väl slå mig om hon inte håller med! Jag däremot ser ut som om jag är ett litet barn som suger på en karamell.. inte lika cool helt enkelt.

17 05 10

Lördagen blev bra, först grillning, kladdkakeätande och presentöppnande. Sen, när vi kände oss färdiga med bomhus, tog vi bussen till Söderhielmska. Till sist tog jag och Sanna sista bussen hem och åt ännu mer kladdkaka. Söndagen spederades med Lovisa och aktiviteten var flytta möbler vilket vi är riktigt bra på efter allt jobb vi hade med IFL.
Idag är det vårruset.. jag ser inte framemot det alls. För det första är jag inte i form för det och för det andra gillar jag inte att springa bland folk. Jag gillar när det bara är jag, skogen och musiken i öronen.

Ursäkta bildkvaliten men var bara tvungen att lägga upp den! Det är från en bok som jag fick av Tilda, där utvecklingsstörda har svarat på lite olika frågor. Den här blev lite utav en favorit!



Det här är min nya älskling som Lovisa så passande har döpt till Colby.

Stoked

Vädret är kanoners, allt har flytit på idag och humöret är på topp! Snart kommer tjejerna börja rulla in och här sitter jag i morgonrock! Dax att sätta lite fart kanske.. haha Jääävlar nu kommer Lovisa :O Shhiiet

14 05 10

Sitter och letar efter en studentklänning, anade inte att det skulle vara ett sånt problem att hitta en. 
Igår skulle vi köra en riktigt klassisk tjejkväll, med bastu, smoothies och satc, men det hela slutade med att jag satt lutad över Jossans toa. Vet inte av vad men blev riktigt illa mående och kände mig svag så det var bara att åka hem. Idag mår jag däremot mycket bättre och ska nu åka till Ica och handla och därefter till hemlingby och jogga. 
Om Pontus inte jobbar till alltför sent så tänkte jag åka dit och sno harry potter och halvblodsprinsen från hans dator. Jag har ju fortfarnade inte sett den! Ganska ofattbart enligt mig, då jag sett alla de andra direkt när de kom på stora duken.

Cravings

Har haft ytterligare en verklighetsflykt idag, verklighetsflykter handlar om att göra exakt det man känner för utan att tänka på konsekvenserna och utan att tänka på vad man egentligen borde göra.
Idag blev det jag och Jossan som drog ner rullgardinen och gosade upp oss i hennes säng med kladdkaka och grädde framför Little miss sunshine, utan att tänka på religionsessäerna som vi inte skrivit eller på fysik b nationella vi har nästa vecka.. Filmen var bra och riktigt rolig! Den gav en känsla av "fuck everything, jag kommer bli lycklig ändå!"

I perioder har jag olika cravings, ganska länge har det varit ost men nu har det blivit turkisk yoghurt med hemmagjord musli och toppat med flytande honung. Så det är vad jag mumsar på nu när jag skriver religionsessän som ska lämnas in imorgon, btw så är jag oftast så här oorganiserad och börjar dagen före, men det tycks ju fungera det också!



Verklighetsflykt

Som vanligt låter verkligheten med religionsessä, fysikplugg och psykologiuppgifter alldeles för tråkigt! Kvällens verklighetsflykt spenderades på "hemlingbykullen" och senare i en bil där det pratades om absolut ingenting och lyssnades på My friend is a pro. Jag har kommit på att det vore väldigt roligt om man kunde knäppa trevliga kort, eller åtminstone förstå sig på kameran! Så den lilla leken började vi på idag, blev cirka 200 bilder och cirka 5 bra. Har mycket att öva på med andra ord!

 

 

 

Yip Yip

JAG LÄNGTAR TILL VINTERN!

PIIP

Idag köpte jag de svartblåa brillorna och jag älskar dom mer och mer för varje stund!
Kvällen har spenderats vandrandes runt i Valbo med Carro och en kamera och sedan har vi även hunnit avverka x antal avsnitt av sex and the city. Hade tänkt och skrivit någon jättefyndig liten rad här om hur man jämför sig med Carrie och de andra men kommer fan inte på något tillräckligt bra! Kanske är de ett prakt exempel på att vi jämför oss med dem, jag är helt enkelt inte en krönikör som Carrie!
Slut med ordbajs om det, igår myste jag hemma hos Lovisa med henne och Charre. Vi ägnade kvällen åt att skriva om våran Val Thorens berättelse till "Den censurerade sanningen". En hel del PIIP i den kan jag intyga!

Det lyckades bli en hel del fina in zomningar på diverse väggar.


06 05 10

Jag vill göra något vettigt eller åtminstone träna, ändå orkar jag inte göra något helhjärtat. Det börjar bli så frustrerande att vara sjuk, speciellt när vårruset börjar närma sig med stormsteg! Önskar att jag åtminstone kunde ta mig ut på en långpromenad men när kroppen säger nej efter att jag gått uppför trappen så bör jag nog tänka efter lite extra.
Efter att jag i stort sett sovit bort halva dagen bestämde jag mig för att ha en kureringsdag, hittills har jag gjort musli och arbetat på omarbetningarna i svenskan. What to do now..

I want it!

Dessa vill jag ha på studenten!

 

Sen vill jag ha dessa två till stekiga vår och sommardagar!

04 05 10

Hade tänkt gått på våra två lektioner idag men just nu kokar jag inombords så jag satsar på sista lektionen istället. Känner att jag måste gå på den för vi har vår sista genomgång på något nytt i fysik B någonsin! Förstår inte att det är över snart, vi ska verkligen ut i den riktiga världen, ta tag i våra liv och hitta våra egna vägar. Och det är inte om x antal år utan det är x antal månader!

 

Stoked!

Sitter och pratar i telefon med min kära Josefine just nu och hon meddelar att hon och jag ska få ha en elevblogg på barskolan.net när vi går barskolan i sommar! Jag blev riktigt nervös nu men fyfan vad roligt det kommer bli! De behöver en bild på oss så snart som möjligt så vi ska ta oss tid på lördag för att försöka få en bra bild.

Feber

Hur mycket jag än vill så kan jag inte fly från febern. Mår jag inte bättre om någon timme så blir det inge Stockholm för mig utan får ligga hemma och dejta tvn istället.

Har fått frukost på sängen av mamma och pappa nu på morgonen och några presenter, Tack! Fick bland annat en sten som det står "Älskar dig" på som dem tyckte att jag skulle ha med mig till Magaluf för att tänka på dem, himla gulligt tycker jag! Jag kunde inte fått bättre föräldrar!
RSS 2.0


jenny carlson -

RSS 2.0